Το καλάθι μου

Το καλάθι σου είναι άδειο
×
×
Ξέχασα των κωδικό μου
ΕίσοδοςΝέος Χρήστης; Κάνε εγγραφή εδώ
Ολοκλήρωσε την αγορά σου χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

Online αγορές με Simpler checkout

Στον κόσμο των online αγορών, η εμπειρία του πελάτη δεν είναι απλώς σημαντική, είναι η ουσία. Αναγνωρίζοντας το γεγονός αυτό και για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, στο damkalidis.gr μπορείτε πλέον να κάνετε τις αγορές σας με Simpler, μια πλατφόρμα checkout που έρχεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που πραγματοποιούμε τις online αγορές μας. Με το Simpler checkout, η διαδικασία των αγορών γίνεται πιο άμεση, απλή και ευχάριστη, καθώς αφαιρεί τα περιττά βήματα και τις περίπλοκες διαδικασίες που συχνά συνοδεύουν το online shopping. Η Simpler κάνει τις αγορές πιο γρήγορες κατά 50% για νέους χρήστες, ενώ οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε αγορά τους με ένα μόνο κλικ!

Πώς λειτουργεί το Simpler

Πατήστε το κουμπί «Simpler Γρήγορη Αγορά» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (στη σελίδα προϊόντος, στο καλάθι ή και κατά το Checkout). 


Συμπληρώστε μια σύντομη φόρμα με τα στοιχεία σας, αποθηκεύστε τα στοιχεία σας την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Simpler και επιλέξτε «Πληρωμή».


Σε επόμενη παραγγελία, όταν συναντήσετε το κουμπί «Simpler Γρήγορη Αγορά», απλά πατήστε το, βάλτε το email σας και τα στοιχεία σας θα συμπληρωθούν αυτόματα, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε γρήγορα με ένα κλικ!

Ευελιξία στις μεθόδους πληρωμής

Το Simpler υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα επιλογών πληρωμής με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες όλων των μεγάλων παρόχων καθώς και ψηφιακά πορτοφόλια Apple Pay και Google Pay. Ασφάλεια και προστασία

Το Simpler συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) στην Ευρώπη και τα Πρότυπα Ασφαλείας Δεδομένων Καρτών Πληρωμών (PCI DSS), εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια δεδομένων. Κατά τη διαδικασία των αγορών, το Simpler χρησιμοποιεί προηγμένους, ασφαλείς μοναδικούς κωδικούς και τεχνολογία tokenization, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών και την προστασία των δεδομένων σας.

Επανάσταση στις online αγορές

Η συνεργασία της Δαμκαλίδης με το Simpler αποτελεί μια επανάσταση στις online αγορές. Με την απλότητα και την ασφάλεια στο επίκεντρο, μπορείτε πλέον να απολαύσετε την πιο γρήγορη και εύκολη διαδικασία αγορών, αναβαθμίζοντας την εμπειρία σας στο damkalidis.gr.