Το καλάθι μου

Το καλάθι σου είναι άδειο
×
×
Ξέχασα των κωδικό μου
ΕίσοδοςΝέος Χρήστης; Κάνε εγγραφή εδώ
Ολοκλήρωσε την αγορά σου χωρίς δημιουργία λογαριασμού.


Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στην Ελλάδα δια μέσου εταιρείας ταχυμεταφορών-courier Easy Mail. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διεύθυνση παράδοσης, καθώς και την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ανά γεωγραφικό διαμέρισμα και τα κόστη διατίθενται στον παρακάτω πίνακα:


Προορισμός ΑποστολήςΕκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Εντός Αττικής / ΘεσσαλονίκηςΑπό 1 έως 3 εργάσιμες
Λοιποί προορισμοίΑπό 2 έως 4 εργάσιμες


Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης αφορά σε προϊόντα που έχει επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά τους. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παράδοσης της παραγγελίας σας στο σχετικό link που σας δίνεται στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας ή με εισαγωγή των στοιχείων μεταφοράς στη σελίδα https://www.easymail.gr/web-tracking της ταχυμεταφορικής.


Για προϊόντα με σήμανση «κατόπιν παραγγελίας» θα συμφωνείται ειδικότερος χρόνος παράδοσης και κόστος, αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων από τον προμηθευτή τους και κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας μας.


Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας είναι δωρεάν για παραγγελίες αξίας άνω των €100,00. Για παραγγελίες αξίας έως €99,99, το κόστος μεταφορικών είναι €3,50.


Αξία ΠαραγγελίαςΚόστος Μεταφορικών
Έως €99,99€3.50
Από €100,00 και άνωΔΩΡΕΑΝ