Το καλάθι μου

Το καλάθι σου είναι άδειο
×
×
Ξέχασα των κωδικό μου
ΕίσοδοςΝέος Χρήστης; Κάνε εγγραφή εδώ
Ολοκλήρωσε την αγορά σου χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

Θήκες για τα airpods και το κινητό σας

Ποτέ άλλοτε η προστασία του κινητού μας αλλά και των airpods μας δεν ήταν πιο αναγκαία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τα χρήματα που έχουμε δαπανήσει γι' αυτά!

Εξάλλου ποιος από εμάς δεν έχει... πονέσει όταν η οθόνη του κινητού του γρατζουνίστηκε, ράγισε ή έσπασε ή δεν έχει καρδιοχτυπήσει όταν έχασε τα airpods του;

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν τρόποι να προφυλάξετε και το smartphone σας αλλά και τα ακουστικά σας. 

Επενδύστε σε ανθεκτικές θήκες κινητού και θήκες airpods και σε συνδυασμό με το γυαλί προστασίας οθόνης (τζαμάκια οθόνης - tempered glass) μειώστε κατά πολύ τις πιθανότητες κάποιας δυσάρεστης έκπληξης. 

Πιο αναλυτικά...

Όσο το κινητό και τα airpods σας, μένουν εκτός θήκης, τόσο περισσότερο είναι εκτεθειμένα σε μεγάλο αριθμό κινδύνων, όπως είναι τα νερά, οι πτώσεις και οι φθορές. 

Γι’ αυτό το μεγαλύτερο όφελος μιας θήκης είναι αναμφισβήτητα η προστασία. Όταν δε, μαζί με τη θήκη, έχετε φροντίσει να υπάρχει και γυαλί προστασίας (τζαμάκια οθόνης - tempered glass) στην οθόνη του κινητού σας, τότε έχετε εξασφαλίσει μέγιστη ασφάλεια και κατ’ επέκταση λιγότερες γρατζουνιές και χτυπήματα στη συσκευή σας. Επιλέξτε το γυαλί προστασίας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία για κινητά Apple (από iPhone 11 μέχρι iPhone 14 Pro max), Samsung, Huawei και Xiaomi. Για ultra προστασία, προτιμήστε το γυαλί προστασίας οθόνης της Cellular Line, ιδανική επιλογή για κινητά iPhone 14 Plus / iPhone 14 Pro Max ή Samsung A42.

Γυαλί Προστασίας Cellular Line για iPhone 14 Pro Max 


Γυαλί Προστασίας Cellular Line για Samsung A42

Μία θήκη, όμως εκτός από προστασία, βελτιώνει, αισθητά και το κράτημα ενός κινητού αλλά και την εμπειρία του χρήστη. Το κινητό, αμέσως γίνεται πιο σταθερό και δεν γλιστρά εύκολα. Οι θήκες που μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε στο damkalidis.gr είναι ιδιαίτερα σταθερές και με ευχάριστη αφή, στοιχεία εξαιρετικά σημαντικά όταν μιλάμε για αντικείμενα που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα και πολύ. 

Με την κατάλληλη θήκη, επίσης, επιμηκύνετε και τη διάρκεια ζωής του κινητού αλλά και των airpods σας. Ειδικά αν ανήκετε στη κατηγορία που δεν βρίσκουν ποτέ τα ακουστικά τους, οι θήκες airpods είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες για εσάς, καθώς πάντα θα υπάρχει ένα ασφαλές μέρος που θα βρίσκονται προστατευμένα. Οι θήκες από σιλικόνη ξεχωρίζουν διότι είναι πιο ανθεκτικές, απορροφούν τους κραδασμούς και προστατεύουν από τις πτώσεις και τις βρωμιές. 

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε το design και την αισθητική στα οφέλη που προσφέρουν οι θήκες στα airpods μας και στο κινητό μας. Εξάλλου και τα δύο, τα χρησιμοποιούμε καθημερινά, τα βλέπουμε συνέχεια,  και τα έχουμε πάντα μαζί μας. Γι' αυτό, τι καλύτερο από το να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να μας προσφέρουν αισθητική ικανοποίηση όταν τα αντικρίζουμε; Στο damkalidis.gr σας προσφέρουμε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και στιλ σε θήκες κινητών Apple (από iPhone 11 Pro μέχρι iPhone 14 Pro Max ), Samsung (όπως για παράδειγμα το Samsung A42), Huawei και Xiaomi. Δύο all time classic επιλογές για το iPhone 14 Pro Max που προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι η σκληρή διάφανη θήκη της Cellular Line και η μαύρη θήκη σιλικόνης Magsafe.

Θήκη κινητού Cellular Line για iPhone 14 Pro Max

Θήκη κινητού Cellular Line Magsafe για iPhone 14 Pro Max