Το καλάθι μου

Το καλάθι σου είναι άδειο
×
×
Ξέχασα των κωδικό μου
ΕίσοδοςΝέος Χρήστης; Κάνε εγγραφή εδώ
Ολοκλήρωσε την αγορά σου χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

PHOTOVISION 2024

 

PHOTOVISION 2024 & IMAGE+TECH Expo,η έκθεση-θεσμός για την Εικόνα, Τεχνολογία και Βίντεο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ:

Από 5 έως 7 Απριλίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do)

Λεωφ. Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο 175 61.

Στο περίπτερό μας θα παρουσιαστούν τα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύουμε στην ελληνική αγορά.

 NIKON

Η βιομηχανία του imaging συνεχίζει την συναρπαστική διαδρομή της στον 21Ο αιώνα και η Nikon ενσωματώνει εξαιρετικές καινοτομίες στα προϊόντας της.

Στο περίπτερο της Nikon θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τις εκπληκτικές ικανότητες των φωτογραφικών μηχανών mirrorless Nikon Z:

·         Ζ 9 το κορυφαίο μοντέλο με το πιο εξελιγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης και παρακολούθησης 3D με εξαιρετικά χαρακτηριστικά στον τομέα της φωτογραφίας & του video.

·         Ζ 8 με εντυπωσιακή ισχύ για τη δημιουργία video και φωτογραφιών. Συνδυάζει μια σειρά από χαρακτηριστικά της Z 9 σε  ένα πιο compact και ελαφρύ σώμα.

·         Z 7 ΙΙ με την υψηλή ανάλυση και την ισχυρή αξιοπιστία.

·         Z 6 ΙΙ με τη δυνατότητα δημιουργίας κινηματογραφικών video επαγγελματικής ποιότητας και κορυφαίας απόδοσης στη λήψη φωτογραφιών.

·         Z f που συνδυάζει την παραδοσιακή σχεδίαση με την προηγμένη τεχνολογία και την κορυφαία απόδοση

·         Ζ 5 με τη μέγιστη ευαισθησία ISO 51.200 που μπορεί να συνεχίσει τη λήψη σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

·         Ζ 50 με τέλεια και αξεπέραστη ποιότητα εικόνας.

·         Ζ 30 η καλύτερη φωτογραφική μηχανή για vlogging. Μικρή, ικανή και εξαιρετικά εύχρηστη.

·         Ζ fc με την κλασική σχεδίαση και την πρωτοποριακή τεχνολογία της.

Επίσης, θα παρουσιαστούν οι φωτογραφικές μηχανές D-SLR, D850, D780 και D7500.

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλους τους φακούς της σειράς  Ζ που καλύπτουν όλη τη γκάμα από ευρυγώνιους έως τηλεφακούς.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από κορυφαίους φωτογράφους και βιντεογράφους  όπου θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα μιλήσουν για την εμπειρία τους μέσα από την φωτογράφιση με εξοπλισμό Nikon.

 POLAROID

Η καινοτομία, ο σχεδιασμός, η δημιουργικότητα και το στυλ είναι οι βασικοί πυλώνες στους οποίους εστιάζει η Polaroid. Στο περίπτερο της Polaroid θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα αναλογικών φωτογραφικών μηχανών στιγμιαίας εκτύπωσης που συνδυάζουν τον κλασικό σχεδιασμό με το μοντέρνο στυλ και προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες στη σύγχρονη εποχή.

Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζουν:

 ·         Polaroid I-2, συνδυάζει την παραδοσιακή αναλογική εμπειρία με τη σύγχρονη τεχνολογία μίας φωτογραφικής μηχανής,

·         Polaroid Go Gen2, η πιο φορητή μηχανή της Polaroid αναβαθμίστηκε με ένα μεγάλο εύρος διαφράγματος, ακριβή αισθητήρα φωτός και ρυθμίσεις έκθεσης που ταιριάζουν για να κάνουν τις φωτογραφίες σας ακόμα καλύτερες.  Κατασκευασμένη με 30% ανακυκλωμένα υλικά.

·         Polaroid Now Gen2, η οποία προσφέρει δημιουργικό έλεγχο και καθαρό design σε διάφορα χρώματα και πλέον είναι κατασκευασμένη με 40% ανακυκλωμένα υλικά,

·         Polaroid Now+ Gen2, προσφέρει δημιουργικό έλεγχο όπως προτεραιότητα διαφράγματος, ζωγραφική φωτός, διπλή έκθεση, χρονοδιακόπτης, χειροκίνητη λειτουργία και πολλά άλλα. Kλασικός σχεδιασμός και πλέον κατασκευασμένη με 40% ανακυκλωμένα υλικά.

·         Polaroid Lab, ο εκτυπωτής που μπορεί να τυπώνει μέσα σε λίγο χρόνο ψηφιακές φωτογραφίες από Smartphones.

   SAMYANG

Η Samyang, ειδικεύεται στην κατασκευή επαγγελματικών οπτικών φακών για πάνω από 40 χρόνια. Στο περίπτερο της Samyang θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μια ολοκληρωμένη γκάμα φακών όπως Αυτόματης και Χειροκίνητης εστίασης, Premium Φακών, CineLens, και την High-End σειρά φακών ΧΕΕΝ.

Μπορείτε να κάνετε την online εγγραφή σας για δωρεάν είσοδο στο link https://photovision.gr/online-registration/  και θα παραλάβετε την ηλεκτρονική πρόσκληση στο email σας. Επιδεικνύοντας την στην είσοδο της έκθεσης, είτε τυπωμένη είτε σε smart συσκευή, αποφεύγετε οποιαδήποτε αναμονή.