Το καλάθι μου

Το καλάθι σου είναι άδειο
×
×
Ξέχασα των κωδικό μου
ΕίσοδοςΝέος Χρήστης; Κάνε εγγραφή εδώ
Ολοκλήρωσε την αγορά σου χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

Η NIKON ανακοινώνει την ανάπτυξη νέων φακών Nikkor Z

Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάπτυξη δύο νέων φακών NIKKOR Z: του NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, ενός γρήγορου μεσαίου τηλεφακού σταθερής εστιακής απόστασης και του NIKKOR Z 26mm f/2.8, ενός λεπτού, ευρυγώνιου φακού σταθερής εστιακής απόστασης. Και οι δυο φακοί είναι συμβατοί με το σύστημα μοντούρας Z.

Μέρος της συνεχώς αναπτυσσόμενης σειράς φακών S-Line(1) NIKKOR Z, ο NIKKOR Z 85mm f/1.2 S προσφέρει ανώτερη απόδοση καθώς και μεγάλο και όμορφο bokeh. Διευρύνοντας τις δυνατότητες της φωτογραφίας πορτραίτων, ο φακός είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για φωτογράφους γάμου και μόδας.

Ο NIKKOR Z 26mm f/2.8, ο δεύτερος φακός υψηλής απόδοσης που ανακοινώθηκε, έχει ένα απίστευτα λεπτό και ελαφρύ σώμα, ιδανικό για ερασιτέχνες φωτογράφους που θέλουν να έχουν τις φωτογραφικές τους μηχανές μαζί τους κατά τις μετακινήσεις τους. Αυτός ο φακός σταθερής εστιακής απόστασης είναι ο τέλειος σύντροφος στις φωτογραφίσεις, καθώς εξασφαλίζει ότι οι φωτογράφοι δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να αποτυπώνουν όμορφες εικόνες.

Η Nikon έχει δεσμευτεί να ηγηθεί της κουλτούρας απεικόνισης και να αναπτύσσει προϊόντα που όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών της, αλλά τους δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το δημιουργικό και τεχνικό δυναμικό τους.

(1)Η S-Line είναι μια βαθμίδα φακών NIKKOR Z που επιδεικνύουν εξαιρετική οπτική απόδοση, τηρώντας ένα υψηλό πρότυπο αρχών σχεδιασμού και ποιοτικού ελέγχου.