Το καλάθι μου

Το καλάθι σου είναι άδειο
×
×
Ξέχασα των κωδικό μου
ΕίσοδοςΝέος Χρήστης; Κάνε εγγραφή εδώ
Ολοκλήρωσε την αγορά σου χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

Νέος ελαφρύς φακός NIKKOR Z 600mm


Η Nikon επεκτείνει τη σειρά ελαφριών υπερτηλεφακών S Line με τον φακό σταθερής εστιακής απόστασης πλήρους κάδρου NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S. 

Κατασκευασμένος για λήψεις στο χέρι, αυτός ο ευκρινής φακός 600 mm προσφέρει συναρπαστική ποιότητα εικόνας. Από την άγρια ζωή μέχρι τα πτηνά, τα μηχανοκίνητα αθλήματα, τα αεροπλάνα και πολλά άλλα, οι φωτογράφοι μπορούν να απαθανατίσουν την ταχύτητα, τη δύναμη και τη χάρη των μακρινών θεμάτων με εκπληκτική λεπτομέρεια.

Με βάρος περίπου 1470 g (με κολάρο τριπόδου), ο NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S είναι ο ελαφρύτερος φακός σταθερής εστιακής απόστασης 600 mm στην κατηγορία του. Καθώς το κέντρο βάρους του είναι πιο κοντά στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής, είναι ένας εξαιρετικά καλά ισορροπημένος φακός που εξασφαλίζει ιδιαίτερα άνετες λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι. Οι φωτογράφοι μπορούν να κινηθούν με μεγάλη ευελιξία παρά το μήκος εστιακής απόστασης 600 mm, ακόμη και κατά τις πανοραμικές λήψεις ή τις κοντινές λήψεις από ψηλά.

Τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα video, τα οπτικά στοιχεία υψηλής απόδοσης της Nikon εξασφαλίζουν εντυπωσιακές εικόνες με την ευκρίνεια και το ευχάριστο bokeh που σας εξασφαλίζει μόνο ένας φακός S-line σταθερής εστιακής απόστασης. Ακόμη κι αν πραγματοποιείτε λήψεις μέσα σε σκονισμένη ατμόσφαιρα ή απευθείας στο ηλιοβασίλεμα, οι εικόνες έχουν εξαιρετική καθαρότητα σε κάθε ρύθμιση διαφράγματος. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως το σούρουπο, την αυγή ή σε ένα πυκνό δάσος, οι φωτογράφοι μπορούν να εργαστούν με έως και 6,0 stop σταθεροποίησης απόσβεσης κραδασμών εικόνας για να εξασφαλίσουν σταθερές λήψεις χωρίς θάμπωμα. 1 Και όσοι φωτογραφίζουν άγρια φύση και ιδιαίτερα πτηνά, θα εκτιμήσουν πόσο αθόρυβη και ακριβής είναι η αυτόματη εστίαση, η οποία παρακολουθεί και εστιάζει σε θέματα σε σχεδόν απόλυτη ησυχία.


Η στεγανοποίηση υψηλής απόδοσης εξασφαλίζει πως αυτός ο ελαφρύς φακός 600 mm είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος για τα δύσκολα περιβάλλοντα και τον μεταβαλλόμενο καιρό.2 Επιπρόσθετα, όσοι θέλουν ακόμη μεγαλύτερο εύρος, μπορούν να συνδυάσουν τον NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S με έναν τηλεμετατροπέα της σειράς Z χωρίς απώλειες ανάλυσης. 

Ο Dirk Jasper, Διευθυντής προϊόντων στη Nikon Europe δήλωσε: «Ο νέος φακός 600 mm f/6,3 της σειράς SLine σάς δίνει την ελευθερία να επιτυγχάνετε εξαιρετικές λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι! Πλούσια χρώματα, ξεκάθαρες υφές και bokeh εφόσον το θέλετε. Σε συνδυασμό με τους φακούς 400 mm f/4,5 και 800 mm f/6,3 S-Line, είναι συναρπαστικό πώς η Nikon διευρύνει τις επιλογές για τους φωτογράφους που αναζητούν την ευελιξία που μπορεί να προσφέρει μόνο ένας υπερτηλεφακός υψηλής απόδοσης».


Σύνοψη βασικών λειτουργιών: NIKKOR Z 600mm f/6.3 VR S

Ο ελαφρύτερος φακός σταθερής εστιακής απόστασης 600 mm στην κατηγορία του: αυτός ο υπερτηλεφακός σταθερής εστιακής απόστασης ζυγίζει περίπου 1470 g (με κολλάρο τριπόδου) και έχει το κέντρο βάρος του πιο κοντά στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής για κορυφαία ισορροπία. 

Υψηλής απόδοσης οπτικά στοιχεία S-line: τα γυάλινα στοιχεία SR και ED ελέγχουν τις εκτροπές και τα χρωματικά σφάλματα. Η νανοκρυσταλλική επίστρωση μειώνει τα διπλά είδωλα και τις αντανακλάσεις για κορυφαία καθαρότητα.

AF που παραμένει σταθερό: από εναέρια ακροβατικά έως πτηνά καθώς πετούν ή μια φευγαλέα στιγμή οπτικής επαφής. Αυτός ο υπερτηλεφακός θα παρακολουθεί και θα εστιάζει στα θέματα σχεδόν αθόρυβα.

Σταθεροποίηση εικόνας VR έως και στα 6 stop: η ενσωματωμένη στον φακό οπτική απόσβεση κραδασμών (VR) εξασφαλίζει σταθεροποίηση αντίστοιχη με τη λήψη σε 5,5 stop χαμηλότερα ή σε 6,0 stop με μια φωτογραφική μηχανή Z που υποστηρίζει Συγχρονισμένο VR.1 

Στεγανοποίηση υψηλής απόδοσης: οι ελαστικοί δακτύλιοι κρατούν μακριά τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία από όλα τα κινούμενα μέρη του φακού, συμπεριλαμβανομένης της μοντούρας του φακού. Η επίστρωση φθορίου της Nikon διευκολύνει τον καθαρισμό της επιφάνειας του μπροστινού στοιχείου του φακού.2

Διαισθητικός έλεγχος με τις άκρες των δαχτύλων σας: οι λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν στα κουμπιά L-Fn και στον αθόρυβο δακτύλιο ελέγχου. Το κουμπί ρύθμισης μνήμης επιτρέπει άμεση ανάκληση των θέσεων εστίασης.

Ευκρίνεια ακόμη κι όταν χρησιμοποιείται τηλεμετατροπέας: κάθε πλεονέκτημα των ισχυρών λειτουργιών AF και VR του φακού είναι διαθέσιμο όταν χρησιμοποιούνται τηλεμετατροπείς Z. Η κάλυψη μπορεί να αυξηθεί κατά 2x (έως τα 1200 mm) ή κατά 1,4x (έως τα 840 mm).


1 Με βάση τα πρότυπα CIPA: σε λειτουργία NORMAL, επιτυγχάνεται αντιστάθμιση 6,0 stop όταν ο φακός συνδέεται με φωτογραφική μηχανή Zπου υποστηρίζει Συγχρονισμένο VR. Επιτυγχάνεται αντιστάθμιση 5,5 stop όταν ο φακός συνδέεται με φωτογραφική μηχανή mirrorless εξοπλισμένη με αισθητήρα εικόνας φορμά φιλμ 35 mm.

2 Δεν παρέχεται εγγύηση ότι ο φακός θα παραμένει ανθεκτικός στη σκόνη και τα σταγονίδια σε όλες τις περιστάσεις και υπό όλες τις συνθήκες.