Το καλάθι μου

Το καλάθι σου είναι άδειο
×
×
Ξέχασα των κωδικό μου
ΕίσοδοςΝέος Χρήστης; Κάνε εγγραφή εδώ
Ολοκλήρωσε την αγορά σου χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ηχεία Sonos με αυτά τα κόλπα!


Εάν αναζητάτε ένα σύστημα ήχου για το σπίτι σας που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα ήχου με ευελιξία και ευκολία στον έλεγχο, τότε τα ηχεία Sonos είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Με αμέτρητες επιλογές σύνδεσης και διαχείρισης, τα ηχεία Sonos αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην αγορά της ακουστικής τεχνολογίας.

Τα ηχεία Sonos προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ακρόασης με εξαιρετική ποιότητα ήχου και καθαρότητα. Με την εφαρμογή Sonos, μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τα ηχεία σας από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας και να αλλάζετε τραγούδια, να ρυθμίζετε την ένταση και να προσθέτετε νέα ηχεία στο σύστημά σας με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη του κινητού σας.

Αφού σε προηγούμενό μας άρθρο γράψαμε όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ηχεία Sonos, εδώ θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα κόλπα και συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ηχεία σας.

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Το μέγεθος έχει σημασία! Επιλέξτε ένα ηχείο Sonos που να προσαρμόζεται στον χώρο σας και να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Διαθέτοντας ηχεία σε κάθε μέγεθος, από φορητά ηχεία μέχρι και ηχεία εγκαταστάσεων, η Sonos σας δίνει την ευελιξία να βρείτε το ηχείο που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ ζωής σας και στο σπίτι σας.

Τοποθετήστε το ηχείο σας στο σωστό σημείο

Η θέση των ηχείων στο σπίτι σας παίζει κομβικό ρόλο στην αναπαραγωγή ενός καθαρού και κρυστάλλινου ήχου. Έτσι, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε τα ηχεία σας σε μια θέση που να εξασφαλίζει τη σωστή ροή ήχου, όπως το κέντρο ενός δωματίου, κάτι που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε παραμορφώσεις και απώλειες υψηλών συχνοτήτων.


Κρατήστε το Sonos σας πάντα ενημερωμένο

Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο Sonos σας είναι πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού και εφαρμογών, για να απολαμβάνετε τον καλύτερο δυνατό ήχο και να υποστηρίζετε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και λειτουργίες. Ενεργοποιήστε τις «αυτόματες ενημερώσεις» για να έχετε το κεφάλι σας πάντα ήσυχο.

«Απογειώστε» τον ήχο με τη λειτουργία Loudness

Απολαύστε τη μουσική σας με τη μέγιστη δυνατή απόδοση! Η λειτουργία Loudness στα ηχεία του Sonos είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βιώσετε την μέγιστη ηχητική ένταση, αναβαθμίζοντας αισθητά τον ήχο σας.


Κάντε τον συντονισμό Trueplay

Δώστε στο Sonos σας την καλύτερη δυνατή απόδοση ήχου με το Trueplay! Αυτή η εκπληκτική δυνατότητα συντονίζει τον ήχο στη θέση σας, στη θέση του ηχείου Sonos και στη διάταξη του δωματίου σας. Είναι σαν να έχετε τη ρύθμιση του μικροφώνου ενός ενισχυτή οικιακού κινηματογράφου υψηλής ποιότητας -όλα από το τηλέφωνό σας. Αν και λειτουργεί μόνο με iPhone (και iPad), αξίζει να βρείτε ένα φίλο με iPhone για να το κάνετε μαζί.


Αξιοποιήστε τους φωνητικούς βοηθούς

Με τη Sonos μπορείτε πλέον να ελέγχετε το ηχείο σας χωρίς να… κουνηθείτε καθόλου! Απλά χρησιμοποιήστε φωνητικούς βοηθούς, όπως την Alexa ή το Sonos Voice Control, για να επιλέξετε το επόμενο τραγούδι ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Απολαύστε την άνεση του να μπορείτε να διαχειρίζεστε απόλυτα το ηχείο σας χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε το κινητό σας στο χέρι ή να πρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ σας. Επιπλέον, τα ηχεία της Sonos είναι πλέον συμβατά με τις Apple συσκευές σας.

Ελέγξτε ότι λαμβάνετε Dolby Digital

Ετοιμαστείτε να μεταφερθείτε σε έναν εντελώς νέο κόσμο ήχου με το συναρπαστικό σήμα Dolby Digital, που θα σας καθηλώσει. Και μην ανησυχείτε, η Sonos θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της σύνδεσης μέσω HDMI και θα σας παρέχει προσαρμοσμένες συμβουλές για την τηλεόρασή σας. Είναι τόσο απλό και εύκολο, που αναρωτιέστε πώς δεν το έχετε κάνει ήδη! Απλά ψάξτε στα μενού της τηλεόρασής σας για να εξασφαλίσετε ότι απολαμβάνετε πραγματικά Dolby Digital και είστε έτοιμοι να ζήσετε μια απόλυτα εκπληκτική ηχητική εμπειρία!

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από soundbars, φορητά ηχεία, ηχεία εγκαταστάσεων, subwoofers της Sonos για να απογειώσετε την ακουστική εμπειρία σας!