Το καλάθι μου

Το καλάθι σου είναι άδειο
×
×
Ξέχασα των κωδικό μου
ΕίσοδοςΝέος Χρήστης; Κάνε εγγραφή εδώ
Ολοκλήρωσε την αγορά σου χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

Ασύρματες σκούπες stick Dyson


Αν θες να μάθεις για το βαθύ και γρήγορο καθαρισμό που μπορείς να πετύχεις σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού, σκληρά δάπεδα και χαλιά αλλά και τρίχες κατοικίδιων, χωρίς καλώδια, με τις ασύρματες σκούπες stick της Dyson, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Εδώ σου προτείνουμε σκούπες stick ανάλογα με τις ανάγκες σου και βλέπουμε αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξεις πριν προχωρήσεις σε αγορά.Πως να διαλέξω τη σωστή σκούπα;

Σύμφωνα με τη Dyson, μία καλή σκούπα θα πρέπει να διαθέτει:

Μεγάλη απορροφητική ισχύ
Κατάλληλο πέλμα έτσι ώστε να απορροφά μεγάλα, μικρά σωματίδια και σκόνη τόσο από τα χαλιά όσο και από τα σκληρά δάπεδα, εύκολα και αποτελεσματικά
Μεγάλη ευελιξία, έτσι ώστε με μία σκούπα να μπορείς να καθαρίσεις όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και χαμηλά και ψηλά και μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό, χωρίς να χρειαστεί να έχεις και μία δεύτερη ή και μία τρίτη…
• Δεν αρκεί σε μία καλή σκούπα μόνο η αποτελεσματική απορροφητικότητα. Θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως και όλη η σκόνη μένει παγιδευμένη μέσα στη σκούπα και δεν βγαίνει προς τα έξω στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σου. Πως;;; Μέσα από ένα προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών σταδίων μπορείς να εξασφαλίσεις και καθαρότερο αέρα στο χώρο σου Τέλος, σωστή σκούπα είναι αυτή που μπορεί να καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Είναι αυτή που ταιριάζει σε σένα. Είναι μια DYSON!


Γιατί Dyson;

• Γιατί Dyson σημαίνει πρωτοπορία και υψηλή τεχνολογία, από τον εφευρέτη της κυκλωνικής τεχνολογίας.

Εδώ οφείλουμε να κάνουμε μία μικρή αναδρομή στο 1978, όπου ο James Dyson απογοητευμένος από την ηλεκτρική του σκούπα, ανακάλυψε ότι αιτία της μειωμένης απορροφητικότητας ήταν το γέμισμα της σακούλας με σκόνη. Μετά από χρόνια μελέτης και έρευνας εφηύρε την πρώτη σκούπα στον κόσμο χωρίς σακούλα. Η σκούπα πωλήθηκε αρχικά στην Ιαπωνία, κοιτίδα των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, η οποία εντυπωσίασε τους Ιάπωνες με την απόδοσή της και εξελίχθηκε γρήγορα σε σύμβολο κύρους.

Το 2004, οι μηχανικοί της Dyson ανακάλυψαν την πρώτη ασύρματη σκούπα stick και από τότε βελτιώνουν συνεχώς την τεχνολογία. Σήμερα οι ασύρματες vacuum sticks σκούπες της Dyson χάρη στην τεχνολογική τους υπεροχή, μπορούν να συγκριθούν σε απόδοση μόνο με άλλες σκούπες της Dyson.

• Γιατί μόνο οι σκούπες Dyson μπορούν να συνδυάσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν μία σκούπα να είναι μοναδική και αποτελεσματική

Η Dyson διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων με βασικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την απόδοση καθώς και εξαρτήματα που χαρίζουν ευελιξία σε οποιοδήποτε σημείο και επιφάνεια, ανά πάσα στιγμή. Σου παραθέτουμε τα πιο βασικά χαρακτηριστικά και διάλεξε την ασύρματη σκούπα που ταιριάζει ακριβώς στις δικές σου ανάγκες και στο δικό σου χώρο.


Βασικά Χαρακτηριστικά

Ψηφιακό μοτέρ Hyperdymium™
Όλες οι σκούπες Dyson είναι εξοπλισμένες με το πανίσχυρο, ελαφρύ, μικρό και γρήγορο μοτέρ Hyperdymium™ που περιστρέφεται 125.000 φορές το λεπτό έτσι ώστε να παράγει μεγαλύτερη απορροφητική ισχύ σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη φορητή σκούπα.

Κυκλωνική τεχνολογία
 Η κυκλωνική τεχνολογία Root Cyclone™ αυξάνει τη ροή του αέρα και μεταφέρει τη σκόνη στον κάδο χωρίς να φράζει το φίλτρο, εξασφαλίζοντας μέγιστη απορροφητική ισχύ χωρίς απώλεια.

Ισχύς απορροφητικότητας
 Οι περισσότερες σκούπες stick της αγοράς δεν αναφέρουν την απορροφητική ισχύ, αν και είναι το σημαντικότερο ζητούμενο στην αγορά μιας σκούπας και ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά στις ασύρματες σκούπες. Οι σκούπες Dyson διαθέτουν απορροφητική ισχύ από 115 AirWatts έως 240 AirWatts. Πόσα AW χρειάζεσαι όμως; Αυτό εξαρτάται από τα είδη των δαπέδων και τα χαλιά που έχεις στο σπίτι σου καθώς και το πόσο απαιτητικός είσαι με την καθημερινή καθαριότητά σου.

Ισχύς της μπαταρίας
 Όλες οι ασύρματες σκούπες Dyson διαθέτουν μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας. Οι μπαταρίες της Dyson ξεκινούν με 21.6V στη σειρά V8, 25.2V στις σειρές V10, V12, V15 και 29.2V στη σειρά V11.


Αυτονομία μπαταρίας
Η μπαταρία στις ασύρματες σκούπες Dyson παρέχει από 40 έως και 60 λεπτά αυτονομίας αναλόγως το μοντέλο. Αν το σπίτι σου είναι αρκετά μεγάλο και θες να τελειώσεις με ένα πέρασμα, τότε οι σειρές Dyson V11, V12 και V15 είναι ιδανικές καθώς σου προσφέρουν έως 60’ αμείωτης ισχύος. Η V11 Absolute Extra Pro προσφέρει συνολικά 120 λεπτά συνεχόμενου καθαρισμού, καθώς συνοδεύεται από μία έξτρα μπαταρία click-in που αλλάζει με το πάτημα ενός κουμπιού και επιπλέον επιδαπέδια βάση στήριξης.

Χωρητικότητα κάδου
Αν θέλεις πολύ μεγάλη χωρητικότητα για να αδειάζεις τον κάδο όσο λιγότερο συχνά, τότε προτίμησε την V15 Detect Absolute με κάδο 770ml ή κάποιο μοντέλο από τη σειρά Dyson V11 με χωρητικότητα 760ml.
Πέλματα
Πριν προχωρήσεις σε αγορά, σιγουρέψου πως η νέα σου σκούπα διαθέτει το κατάλληλο πέλμα για το δάπεδο που προορίζεται:

• Direct-Drive: Ιδανικό για χαλιά και δάπεδα
• High-Torque: Ιδανικό για χαλιά και δάπεδα - αυξομειώνει την απορροφητική ισχύ με βάση την αντίσταση που συναντά
• Fluffy: Ιδανικό για σκληρά δάπεδα/παρκέ – Σκληρό στη σκόνη, απαλό στα σκληρά δάπεδα
• Laser: Οι σκούπες V12 Slim Absolute και V15 Detect Absolute διαθέτουν ενσωματωμένο laser στο πέλμα το οποίο σου αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη τη στιγμή που καθαρίζεις


Αξεσουάρ

Μεγάλη έμφαση πρέπει να δώσεις στα αξεσουάρ που συνοδεύουν κάθε ασύρματη σκούπα dyson.


• Αν έχεις κατοικίδιο τότε το μηχανοκίνητο εξάρτημα για κατοικίδια είναι must για τρίχες, σκόνη και μικροοργανισμούς σε καναπέδες και στρώματα.
• Το φωτιζόμενο εξάρτημα για γωνίες σου δείχνει που βρίσκεται η κρυφή σκόνη και έχει τη δύναμη και εμβέλεια να τη συλλέξει. Ιδανικό για «δύσβατες» περιοχές σε ένα μικρότερο σπίτι.
• Αν έχεις επιλέξει στόρια για τα παράθυρά σου, τότε ξέρεις πόσο δύσκολο είναι το καθάρισμά τους. Η απαλή βούρτσα για ξεσκόνισμα της V8 Absolute θα σου λύσει τα χέρια και θα σε βοηθήσει να ξεσκονίσεις δύσκολες επιφάνειες όπως στόρια, σίτες και οθόνες, χωρίς να τις τραυματίσεις.
• Η προηγμένη οθόνη LCD αναφέρει σε πραγματικό χρόνο τον υπολειπόμενο χρόνο αυτονομίας της μπαταρίας ή αν χρειάζεται πλύσιμο το φίλτρο.
• H V15 Detect Absolute διαθέτει αισθητήρα piezo που ανιχνεύει τη σκόνη και μετρά 15.000 φορές το δευτερόλεπτο το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων της, τα καταγράφει σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη LCD, αυξάνοντας αυτόματα την ισχύ απορρόφησης όταν χρειάζεται.


Αλλά ο κόσμος των αξεσουάρ δεν τελειώνει εδώ. Η Dyson σου προσφέρει διάφορα εξαρτήματα που προσθέτουν ευελιξία για όλους τους χώρους, όπως το Car Cleaning Kit, ένα σετ 4 εξαρτημάτων για καθαρισμό δύσκολης βρωμιάς και σκόνης σε στενά σημεία και ταπετσαρίες στο αυτοκίνητο.

Αντοχή στο χρόνο

Ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων της εταιρείας πηγαίνει στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης με στόχο να παρέχει συσκευές υψηλών standards που μπορούν να διαρκέσουν χρόνια, αν όχι μια ολόκληρη ζωή.


Όπως βλέπεις στο video, η Dyson κυριολεκτικά «κακοποιεί» τα προϊόντα της πριν βγουν στην παραγωγή. Έτσι σου εξασφαλίζει μία σκούπα stick που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο για πολλά χρόνια, σε αντίθεση με τις άπειρες συσκευές που έχεις στείλει για ανακύκλωση.


Ως επίσημοι αντιπρόσωποι της Dyson σου δώσαμε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στο damkalidis.gr θα βρεις όλες τις ασύρματες σκούπες Dyson με ένα κλικ. Διάλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει και ετοιμάσου να φέρεις την επανάσταση στον καθαρισμό του σπιτιού σου!