Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από Παρασκευή 03/05 έως και Τρίτη 07/05.
Όλες οι παραγγελίες που θα παραληφθούν από Πέμπτη μεσημέρι 02/05 έως και Τρίτη 07/05, θα αποσταλούν από την Τετάρτη 08/05.

Το καλάθι μου

Το καλάθι σου είναι άδειο
×
×
Ξέχασα των κωδικό μου
ΕίσοδοςΝέος Χρήστης; Κάνε εγγραφή εδώ
Ολοκλήρωσε την αγορά σου χωρίς δημιουργία λογαριασμού.

Η SanDisk επαναπροσδιορίζει το Flash Drive για iPhone και iPad

Η εταιρία επεκτείνει την κορυφαία στο χώρο σειρά κινητής αποθήκευσης με το νέο iXpand Flash Drive

Η SanDisk Corporation (NASDAQ:SNDK), κορυφαίος ηγέτης στις κάρτες μνήμης flash, παρουσιάζει την επόμενη γενιά του iXpand™ Flash Drive, μίας κινητής λύσης αποθήκευσης που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε χώρο στο iPhone και στο iPad σας εύκολα και γρήγορα, με έως και 128GB επιπλέον χωρητικότητα1. Το iXpand Flash Drive ενσωματώνει ένα νέο, μοντέρνο σχεδιασμό που είναι κατάλληλο για τις περισσότερες θήκες για iPhone και iPad, μία υποδοχή USB 3.0 για υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς σε Mac ή PC, και μία επανασχεδιασμένη εφαρμογή για εύκολη διαχείρηση φωτογραφιών, video και μουσικής.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα καταναλωτών2 που διενεργήθηκε από την SanDisk στις Η.Π.Α., πολλοί χρήστες iPhone επιθυμούν να απελευθερώσουν περισσότερο χώρο στο τηλέφωνό τους. “Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να κρατήσουν τόνους φωτογραφιών και video, και περισσότεροι από το 70% των χρηστών μεταφέρουν τα αρχεία τους από το iPhone σε άλλες τοποθεσίες αποθήκευσης,” λέει ο Dinesh Bahal, αντιπρόεδρος, product marketing, SanDisk. “Η σειρά των κινητών λύσεων αποθήκευσης που προσφέρουμε μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα να απελευθερώσετε χώρο. Με το νέο iXpand Flash Drive, οι άνθρωποι μπορούν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο χρησιμοποιώντας το iPhone τους για να απαθανατίζουν τις πολύτιμες στιγμές τους και λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για το πώς και πού θα μεταφέρουν αυτές τις φωτογραφίες και τα video τους.”

Με στόχο να αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για το iPhone και iPad, το επανασχεδιασμένο iXpand Flash Drive ενσωματώνει μία ευέλικτη υποδοχή Lightning και τώρα μία υποδοχή USB 3.0 έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν γρήγορα και εύκολα να μεταφέρουν φωτογραφίες και video μεταξύ των iPhone/iPad και ενός Mac ή PC. Το iXpand Flash Drive επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των επαφών τους, καθώς και να παρακολουθούν τα video τους στις δημοφιλείς μορφές αρχείου3 κατευθείαν από το drive. Το νέο iXpand Flash Drive περιλαμβάνει επίσης λογισμικό κρυπτογράφησης προστατεύοντας τα αρχεία με κωδικό ασφαλείας, και επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται τα αρχεία που θέλουν ενώ παράλληλα κρατούν ασφαλή τα ευαίσθητα δεδομένα τους μεταξύ των συσκευών4.

Το προϊόν διαθέτει μία επανασχεδιασμένη εφαρμογή, την iXpand Drive app, η οποία προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Παρέχοντας στους χρήστες την επιλογή να απελευθερώνουν χώρο στη στιγμή, η εφαρμογή έχει τώρα μία λειτουργία φωτογραφικής μηχανής με την οποία οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίζουν και να αποθηκεύουν τις φωτογραφίες και τα video τους άμεσα στο flash drive αντί για το iPhone ή το iPad τους. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κρατούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να παίζουν μουσική μέσα από την εφαρμογή.

Κατασκευασμένη για την επόμενη γενιά iXpand Flash Drive, η εφαρμογή iXpand Drive app διατίθεται για λήψη από το App Store για iPhone και iPad. Η εφαρμογή ξεκινάει όταν το iXpand Flash Drive συνδέεται σε ένα iPhone ή iPad – επιτρέποντας την άμεση επέκταση μνήμης, την πρόσβαση στο περιεχόμενο του χρήστη και την εύκολη διαχείρηση αρχείων.

Η SanDisk προσφέρει μία πλήρη σειρά κινητών λύσεων αποθήκευσης, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να επεκτείνουν τη μνήμη και να διαχειρίζονται το περιεχόμενο των αγαπημένων τους συσκευών Apple και Android.

Για να δείτε την πλήρη σειρά καινοτόμων προϊόντων της SanDisk, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.sandisk.com/home/mobile-device-storage

Χωρητικότητα και συμβατότητα με συσκευές

Το iXpand Flash Drive διατίθεται σε χωρητικότητες 16GB, 32GB, 64GB και 128GB.   Είναι συμβατό με iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12.9-inch), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini και iPod touch (5ης γενιάς) με λειτουργικό σύστημα iOS 8.2 ή μεταγενέστερο.

Σχετικά με τη SanDisk

Η SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), μία εταιρία του Fortune 500 και S&P 500, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις αποθήκευσης flash. Για περισσότερα από 27 χρόνια, η SanDisk επεκτείνει τις δυνατότητες αποθήκευσης, παρέχοντας αξιόπιστα και καινοτομικά προϊόντα που έχουν μεταμορφώσει τη βιομηχανία των ηλεκτρονικών. Σήμερα, η ποιότητα της SanDisk και οι state-of-the-art λύσεις που προτείνει βρίσκονται στην καρδιά των μεγαλύτερων κέντρων δεδομένων παγκοσμίως και έχουν ενσωματωθεί σε προηγμένες συσκευές όπως smartphones, tablets και PC. Τα καταναλωτικά προϊόντα SanDisk διατίθονται σε εκατοντάδες χιλιάδες καταστήματα λιανικής πώλησης σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα της SanDisk επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sandisk.com, ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: www.facebook.com/sandisk
Twitter: www.twitter.com/sandisk
Instagram: www.instagram.com/sandisk
YouTube: www.youtube.com/sandisk

11GB=1,000,000,000 bytes. Actual user storage less. Απαιτούνται iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air™, iPad mini™, iPad mini 4, iPad Pro, iPad με οθόνη Retina, iPod® 5ης γενιάς ή νεότερο; εφαρμογή iXpand Drive app και λειτουργικό σύστημα iOS 8.2.
2Έρευνα καταναλωτών της SanDisk με 1.245 συμμετέχοντες στις Η.Π.Α., Μάρτιος 2016
3Περιεχόμενο προστατευμένο με DRM δεν μπορεί να αναπαραχθεί. Ελέγξτε τους περιορισμούς αναπαραγωγής  με τον πάροχο περιεχομένου.

4Η προστασία με κωδικό ασφαλείας χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 128-bit AES και υποστηρίζεται από iOS 8.2, Mac OS X v10.8, Windows Vista®, Windows® 7, Windows 8 και Windows 10.

© 2016 SanDisk Corporation. Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα. Η επωνυμία SanDisk είναι εμπορικό σήμα της SanDisk Corporation, κατοχυρωμένο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Η επωνυμία iXpand είναι εμπορικό σήμα της SanDisk Corporation. Οι επωνυμίες iPhone, iPad, Mac και Lightning είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Η επωνυμία App Store είναι σήμα υπηρεσίας της Apple Inc. Η επωνυμία Android είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.

Forward-Looking Statements

Αυτό το Δελτίο Τύπου περιέχει ορισμένες δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των προσδοκιών για τη συμπεριφορά του χρήστη iPhone και τις απαιτήσεις αποθήκευσης, που βασίζονται στις τρέχουσες προσδοκίες μας και περιλαμβάνουν αβεβαιότητες που μπορεί να προκαλέσουν την ανακρίβεια αυτών των δηλώσεων στο μέλλον. Οι κίνδυνοι και οι αβεβαιότητες που μπορεί να προκαλέσουν την ανακρίβεια των δηλώσεων στο μέλλον, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: οι χρήστες iPhone μπορεί να μην μεταφέρουν τα αρχεία τους ή να μην απαιτούν τον πρόσθετο χώρο αποθήκευσης που αναμένουμε, ή άλλοι κίνδυνοι που περιγράφονται από καιρό σε καιρό στις αναφορές μας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, συμπεριλαμβανομένων και όχι μόνο της ετήσιας αναφοράς μας στο Έντυπο 10-Κ για το έτος που έληξε στις 3 Ιανουαρίου.  Όλες οι δηλώσεις αυτού του Δελτίου Τύπου ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσης. Η SanDisk δεν έχει υποχρέωση να ενημερώσει τις πληροφορίες αυτού του Δελτίου Τύπου σε περίπτωση αλλαγής των συνθηκών ή γεγονότων μετά την ημερομηνία δημοσίευσης αυτού του Δελτίου Τύπου.