Categories

NIKON D810 CAMERA + NIKON ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΛΕΚΑ XL GR

Οίκος: Nikon
Κωδικός Προϊόντος: 14581-137183
Barcode 18208937547
       

NIKON D810 CAMERA + NIKON ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΛΕΚΑ XL GR

51 ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ / 36MMP / 5-FPS / VIDEO FULL HD

Δημιουργήστε το νέο σας έργο τέχνης με την εξαιρετική Nikon D810. Από τις λεπτές υφές έως τη γρήγορη κίνηση, αυτή η ευέλικτη φωτογραφική μηχανή 36,3 megapixel είναι έτοιμη να τα αποτυπώσει όλα. Χάρη στον επανασχεδιασμένο αισθητήρα με φορμά FX, το εξαιρετικά μεγάλο εύρος ISO και το μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας EXPEED 4, εξασφαλίζετε πρωτοφανή ευκρίνεια, εντυπωσιακή τονικότητα και μειωμένο θόρυβο σε κάθε ρύθμιση ευαισθησίας. Η κορυφαία απόδοση AF, η ταχύτητα ριπής που φτάνει τα 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) και η λήψη video Full HD στα 1.080/60p εξασφαλίζουν για εσάς τη δυνατότητα να αποτυπώνετε κάθε τύπο σκηνής με απόλυτη ακρίβεια. Η λειτουργία Picture Control 2.0 της Nikon προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας και ευελιξία βελτιστοποίησης μέσα στη φωτογραφική μηχανή.

 

Ευκρίνεια και σταθερότητα: η αρχιτεκτονική κλείστρου/χώρου κατόπτρου και οι λειτουργίες ηλεκτρονικής μπροστινής κουρτίνας της D810 εξασφαλίζουν τα πιο ευκρινή αποτελέσματα. Ο μηχανισμός κλείστρου/κατόπτρου μειώνει το κούνημα της εικόνας για να εξασφαλίζετε σταθερή εικόνα στο σκόπευτρο με ελάχιστους χρόνους διακοπής στη διάρκεια λήψεων υψηλής ταχύτητας. Όταν ενεργοποιείται, το ηλεκτρονικό κλείστρο μπροστινής κουρτίνας μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης μικρών θαμπών περιοχών ακόμη και στις πολύ μικρές λεπτομέρειες, ελαχιστοποιώντας τους εσωτερικούς κραδασμούς κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Το Picture Control εξελίσσεται: αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της ευκρίνειας, της αντίθεσης, της φωτεινότητας, των αποχρώσεων και του κορεσμού κατά τη λήψη φωτογραφιών και video. Πραγματοποιήστε λήψεις με ενεργοποιημένη τη ρύθμιση «Ισοβαρές» για την απόλυτη ελευθερία στην επεξεργασία μετά τη λήψη. Διατηρείτε όλες τις λεπτομέρειες και αποτυπώνετε πλούσια διαβάθμιση τόνων τόσο στα τονισμένα σημεία όσο και στις σκιές. Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση «Διαύγεια» για να προσαρμόσετε με ακρίβεια την αντίθεση και να διαφοροποιήσετε τις λεπτές δομές.

Οθόνη ρύθμισης χρωμάτων: η αντιανακλαστική οθόνη LCD RGBW 8 cm (3,2 in.), 1229k-dot σάς επιτρέπει να μεταφέρετε την ισορροπία και τη φωτεινότητα των χρωμάτων προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να ταιριάζει στις προσωπικές προτιμήσεις της ροής εργασιών σας.

Zoom προβολής διαιρεμένης οθόνης: ελέγξτε την ευθυγράμμιση και την ευκρίνεια με απόλυτη ακρίβεια χρησιμοποιώντας τη ζωντανή προβολή με zoom διαιρεμένης οθόνης. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να συγκρίνετε δύο σημεία στην εικόνα: το καθένα από τα σημεία μεγεθύνεται και εμφανίζεται στη διαιρεμένη οθόνη. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται από το κουμπί i της φωτογραφικής μηχανής και είναι ιδανική για φωτογραφίσεις αρχιτεκτονικών θεμάτων ή προϊόντων.

Σύστημα AF 51 σημείων Multi-CAM 3500FX: βελτιστοποιημένο για τη λήψη φωτογραφιών εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης. Μπορεί να διαμορφωθεί και να καλύπτει 9, 21 και 51 σημεία με ευαισθησία έως -2 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν βελτιωμένο κλείδωμα, επέκταση της δυνατότητας «αποθήκευσης κατά προσανατολισμό» και επιλογές για περιορισμό της λειτουργίας AF. Στο κέντρο υπάρχουν δεκαπέντε αισθητήρες διασταύρωσης (cross-type) που είναι συμβατοί με τους φακούς AF NIKKOR με ανοιχτό διάφραγμα f/5,6 ή ταχύτερο, ενώ 11 κεντρικά σημεία εστίασης συνεργάζονται με ανοιχτό διάφραγμα f/8.

AF επιλογής περιοχής από ομάδα: απολαύστε βελτιωμένο εντοπισμό και παρακολούθηση θέματος. Η λειτουργία AF επιλογής περιοχής από ομάδα παρακολουθεί αδιάλειπτα πέντε διαφορετικά πεδία AF και εξασφαλίζει βελτιωμένη λήψη και απομόνωση του φόντου όταν τα θέματα είναι κάπως μικρά και βρίσκονται κοντά σε φόντο που αποσπά την προσοχή ή παρουσιάζει υψηλή αντίθεση. Η περιοχή AF πέντε σημείων μπορεί να εναλλάσσεται στο φάσμα των 51 σημείων ανάλογα με τις απαιτήσεις της σύνθεσης.

Λειτουργία D-Movie πολλαπλών περιοχών: για βιντεοσκόπηση σε διαφορετικές συνθήκες, η λειτουργία D-Movie εξασφαλίζει ποιοτικό video σε πολλά φορμά κάδρου. Η D810 πραγματοποιεί τη λήψη video Full HD (1080p) σε φορμά FX και DX με ταχύτητες καρέ 50p/60p με σημαντικά μειωμένο θόρυβο, παραμορφώσεις moire και ψευδή χρώματα. Παρέχεται καθαρή έξοδος HDMI, καθώς και η δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης πλάνων σε πλήρη ανάλυση εντός της φωτογραφικής μηχανής και σε εξωτερική συσκευή εγγραφής.

Ελευθερία στη δημιουργία video: αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο των πλάνων κατά τη βιντεοσκόπηση. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία από ISO 64 έως το ISO 51.200 (ισοδύναμο) με λειτουργία M. Παράλληλα, η αυτόματη λειτουργία ISO σάς επιτρέπει να διαμορφώνετε τις μέγιστες ρυθμίσεις ISO τις οποίες θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η αποθορυβοποίηση 3D της Nikon μειώνει τον τυχαίο θόρυβο, τις παραμορφώσεις και το τρεμούλιασμα που προκύπτει κατά τη βιντεοσκόπηση σε ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας. Η λειτουργία τονισμένων σημείων εμφανίζει ξεκάθαρα στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής ποια ακριβώς σημεία είναι τονισμένα.

Έλεγχος ήχου υψηλής πιστότητας: οι προηγμένες δυνατότητες ελέγχου του ήχου βελτιώνουν την εγγραφή ήχου και εξασφαλίζουν γενικά μεγαλύτερη ευελιξία. Διαθέτει είσοδο για στερεοφωνικό μικρόφωνο και έξοδο ήχου επιτρέποντάς σας να βελτιστοποιείτε τα επίπεδα ήχου μεμονωμένα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Μπορείτε να επιλέξετε το εύρος ήχου (μεγάλο/φωνή) και ο θόρυβος από τον άνεμο μπορεί να μειωθεί κατά την εγγραφή με το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Ταχύτητα, ανθεκτικότητα και εξαιρετική απόκριση: η D810 εκκινείται σε περίπου 0,12 δευτερόλεπτα και η υστέρηση στην απελευθέρωση κλείστρου της είναι μόλις 52 ms. Η νέα μονάδα κλείστρου από κέβλαρ/ίνες άνθρακα έχει δοκιμαστεί σε κύκλο ζωής 200.000 λήψεων, διαθέτει ανώτατη ταχύτητα κλείστρου 1/8.000 έως 30 δευτ. καθώς και δυνατότητα συγχρονισμού φλας έως 1/250 του δευτερολέπτου.

Απεριόριστη συνεχής λήψη: αποτυπώστε μια πληθώρα εικόνων JPEG και δημιουργήστε εντυπωσιακές φωτογραφίες με καταγραφή του ίχνους των φώτων του αντικειμένου (light-trail). Πραγματοποιήστε λήψεις σε λειτουργία συνεχών λήψεων με ταχύτητα κλείστρου από 4 δευτερόλεπτα και κάτω, έχοντας τη δυνατότητα να εγγράφετε όσες λήψεις JPEG ή NEF υψηλής ταχύτητας σάς επιτρέπει η χωρητικότητα των καρτών μέσων και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Καθώς ο χρόνος μεταξύ εκθέσεων είναι εξαιρετικά μικρός, μπορείτε να ενώσετε ομαλά λήψεις με αστρικά ίχνη ή τα φώτα των κινούμενων αντικειμένων για να δημιουργήσετε όμορφα εφέ χρησιμοποιώντας εφαρμογές λογισμικού άλλων κατασκευαστών.

Total Digital Imaging System (Σύστημα συνολικής ψηφιακής απεικόνισης): αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του αισθητήρα 36,3 MP της D810 με το μεγάλο εύρος φακών NIKKOR. Με την ιδιαίτερα υψηλή ισχύ τους σε επίπεδο ανάλυσης, οι φακοί NIKKOR ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φωτογράφων κάθε κλάδου. Επίσης, η D810 είναι πλήρως συμβατή με το προηγμένο σύστημα δημιουργικού φωτισμού [Creative Lighting System (CLS)] της Nikon, ενώ συνδυάζεται με μια σειρά ευέλικτων μονάδων φλας Speedlight για δημιουργική φωτογράφιση με φλας εντός και εκτός φωτογραφικής μηχανής.

Μπαταρία EN-EL15 υψηλής χωρητικότητας: εξαιρετικά compact και ελαφριά, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 1.900 mAh (7,0 V). Αποτυπώστε έως 1.200 φωτογραφίες¹ με μία μόνο φόρτιση.

Μέσα αποθήκευσης: δύο υποδοχές κάρτας για απρόσκοπτες λήψεις. Μία υποδοχή κάρτας CF για κάρτες UDMA 7 υψηλής ταχύτητας και μία υποδοχή καρτών SD για κάρτες SDXC και UHS-I υψηλής ταχύτητας και υψηλής χωρητικότητας.

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου: υψηλός βαθμός στεγανοποίησης από τις καιρικές συνθήκες και τη σκόνη, που εξασφαλίζει την προστασία της D810 από την υγρασία και τη σκόνη.

Ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση: η D810 υποστηρίζει Ethernet και ασύρματο LAN. Για να συνδεθείτε, χρησιμοποιήστε τον προαιρετικό πομπό δεδομένων UT-1 μαζί με τον ασύρματο πομπό WT-5.